New Business Education - Ново образование за бизнис

A+ R A-

Распоред на обуки 2015

E-mail Print PDF

Во прилог е распоредот на планирани обуки за 2015 година.

  • Мартин Стојановиќ (Изработка на предлог проекти)– Февруари (Комплетирана)
  • Анета Васиљевиќ (Квантитативни методи за бизнис и економија) – Март (Комплетирана)
  • Љупчо Вангелски (Business ICT) – Април
  • Жанина Кировска (Лидерство и мотивација) – Мај
  • Мартин Киселички (Маркетинг преку социјални мрежи) – Ноември
  • Жанина Кировска (Моќта на креативниот адвертајзинг) – Декември

 

Заинтересираните кандидати можат да се пријават на This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .