New Business Education - Ново образование за бизнис

A+ R A-

Соопштение

E-mail Print PDF

alt

 

 

 

 

  

Почитувани, 

Ве известуваме дека согласно објавениот јавен повик на Фондацијата Ново Образование за Бизнис за избор на општини за изработка на Програми за енергетска ефикасност, избрани се следните општини:

  • Општина Берово
  • Општина Пехчево
  • Општина Ранковце

Избраните општини добија највисоки оцени при евалуацијата на пријавите за учество согласно критериумите наведени во јавниот повик:

  • Кофинансирање (макс. 60 поени)
  • Број на објекти во надлежност на општината (макс. 30 поени)
  • Претходна соработка со Фондацијата Ново Образование за Бизнис (макс. 10 поени)

Фондацијата Ново Образование за Бизнис им се заблагодарува на сите општини во Република Македонија кои изразија интерес и поднесоа барање за изготовка на Програми за енергетска ефикасност.

Со почит,

Фондација Ново Образование за Бизнис