New Business Education - Ново образование за бизнис

A+ R A-

Јавен повик за избор на општини за изработка на програми за енергетска ефикасност

E-mail Print PDF

 

alt

Почитувани,

Би сакале да Ве известиме дека Фондацијата Ново Образование за Бизнис (НБЕ) објави ЈАВЕН ПОВИК за избор на општини за изготовка на Програми за енергетска ефикасност. Се повикуваат сите заинтересирани општини да поднесат барање (образец 1). Повеќе информации за изготовката на програмите се наведени во јавниот повик.

Со почит,

Фондација Ново Образование за Бизнис (НБЕ)

 

Јавниот повик за избор на општини за изработка на програми за енергетска ефикасност е достапен тука.

 

Образец_1 барање е достапен тука.